Sitefinity CMS - 10.000+ installasjoner world wide

Sitefinity Content Management System utvikles av Telerik, og med over 10.000 installasjoner world-wide er systemet velprøvd og velrenomert. Utrolig enkelt brukegrensesnitt og bortimot uante muligheter.

Ut-av-esken inneholder Sitefinity alt det en kan forvente av et Content Management System. Webside redigering, nyhetsmodul, bilde- og dokument biblioteker, lister, osv. I tillegg har Sitefinity moduler for forum, blogger og skjemaer. Alt integrert i en svært enkelt dra-og-slipp brukergrensesnitt som nesten gjør opplæring overflødig.

Og skulle noe mangle har systemet også en egen "Module builder" som lar deg lage det du trenger på rekord tid. På Sitefinity Marketplace ligger mengder av tredjepart plug-ins, design og templates som du kan benytte til å utvide dine muligheter i Sitefinity.

Sitefinity har støtte flerspråklige websider, inkludert arabisk, kinesisk, osv. Med Sitefinity Lightning, desktop versjonen av Sitefinity, kan sider, nyheter, blogger, osv. oppdateres lynraskt og til og med offline. Lightning oppdaterer webben neste gang du er online.

Statistikk er fullintegrert i Google Analytics, som til og med kan ses fra innsiden av Sitefinity. Via Google Analytics kan du gjøre alle typer drilldowns i alle aspekter ved sidens statistikk. Sitefinity er svært søkemotor vennlig med lesbare url'er, og felt for søkemotors-titler, -beskrivelser og -søkeord på alle sitens sider.

Sitefinity eCommerce - integrert i CMS

Sitefinity eCommerce er en netthandelsløsning fullt integrert i Sitefinity CMS. Den sømløse integrasjonen er en av styrkene til å kjøre netthandel og webpublisering på samme plattform. Enkelt brukergrensesnitt og delte ressurser mellom netthandel og CMS. 

Sitefinity eCommerce håndterer flerespråklige nettbutikker, multi-valuta håndtering, enkel integrering av alle typer betalingsløsninger, valutakurser, fraktberegning, lagerstyring og integrasjon mot ERP. Ut-av-esken støtter Sitefinity eCommerce også salg av nedlastbare varer (software, musikk, bilder, e-bøker, osv.).

Syn-RG har erfaring med integrasjon mot Bring fraktguiden, Tollpost frakt API, DIBS betalingsløsinger, PayEx betalingsløsinger, Klarna faktureringsløsninger og PayPal.

Mobil web - Reponsive design, mobilversjoner eller native apps? Med Sitefinity får du det ut-av-esken!

Det er tre angrepsvinkler for bedrifter som ønsker å være tilstede på web med alle typer nye håndholde nettlesere som dukker opp. Smarttelefoner og nettbrett er nå vanligere enn nettlesing via datamaskin. Enten kan en benytte såkalt "forking", altså gaffel medtoden, der en lager en versjon av nettisden for hvert enkelt apparat/skjermstørrelse. Denne metoden har fungert så langt, og gir god kontroll på utseende og funksjonalitet for de telefoner/nettbrett en lager løsninger for.

"Forking", eller mobilversjoner av nettsiden, er enkle å lage/sette opp i Sitefinity.

De fleste velger imidlertid å gå vekk fra mobilversjoner, og velger isteden Responsive Design. "Responsive design" er det nye "buzz" ordet på webdesign fronten. Sitefinity er et av helt få CMS systemer som er tilrettelagt for responsive design fra grunnen av, og som har egen innebygd større for responsive design. Som web redaktør lar Sitefinity deg konsentrere deg om å produsere innhold. Visning i forskjellige skjermstørrelser håndterer Sitefinity automatisk. Forhåndsvisning i forskjellige skjermstørrelser og enheter lar deg kvalitetssikre dette enkelt.

Den tredje veien å gå er via native apps. Sitefinity er pt. alene om å tilby dette rett ut av esken. Du kan, enkelt via det prisbelønnete enkle brukergrensesnittet i Sitefinity CMS, lage dine egne apps for iOS og Android basert på innhold på din web. Disse er, om ønskelig, også direkte og umiddelbart tilgjengelig for bruk, uten å måtte gå veien via AppStore eller Google Play!

E-postkampanjer - inkludert A/B testing

Sitefinity har også en egen innebygget e-post kampanje modul. Systemet lar kunder registrere seg på websiden din, melde seg av og på mailinglister, du kan importere og eksportere adresselister, generere e-post maler gjennom det svært kraftige redigeringsverktøyet e-postkampanjer designes i.

E-postkampanjemodulen har A/B testing på utsendelse av kampanjer, slik at du kan teste og optimalisere dine utsendelser for å få størst mulig effekt av dine e-poster. I etterkant av en kampanjeutsendelse får du en detaljert rapport over de resultater kampanjen har gitt. Alt integrert mod Google Analytics.

VideopresentasjonSitefinity CMS er utviklet av Telerik, og er utviklet på Microsofts .Net plattform. Sitefinity versjon 4 var skrevet fra bunnen av og ble presentert i 2010. Utviklingen av systemet tok 40 utviklere tre år å ferdigstille. Sitefninity 5 er basert på Sitefinity 4.

 

Sitefinity Certified Developer