Partnere

Syn-RGs partnere er helt avgjørende for å kunne levere topp kvalitet i alle deler av alle prosjekter.

Spirdesign

Syn-RGs viktigste sammarbeidspartner er Spirdesign. Sammen har vi utviklet en rekke webløsninger for små og store bedrifter. Vi samarbeider tett i alle faser av prosjektutviklingen, og har lang fartstid sammen.
www.spirdesign.no

Spirdesign

I&M Kommunikasjon

Syn-RG samabeider med I&M i en rekke spennende prosjekter. Siden 1973 har I&M skapt effektiv kommunikasjon. Kommunikasjon som virker. I dag er I&M 13 ansatte, med bred erfaring og solid kompetanse innen reklame, PR og levende medier. Med et godt fotfeste i strategi, klare mål og en helhetlig tilnærming, leverer vi kreative og gjennomførte løsninger som skaper resultater for kundene våre.
www.iogm.no

Telerik

Telerik er selskapet bak Sitefninity CMS, og som Certified Sitefinity Developer og Sitefinity Gold Partner er båndene til Telerik sterke. Telerik gir salgs- og utviklingsstøtte av uvurderlig kvalitet. Syn-RG deltar ofte på Teleriks Sitefinty & Beyond arrangementer for faglig oppdatering, i tillegg til kursing og webinarer i regi av Telerik.
www.telerik.com

Telerik

Tafjord Marked

Syn-RGs hosting-partner er Tafjord Marked. Våre servere er plassert i Tafjords driftsmiljø på Nørve i Ålesund. Miljøet er overvåket 24 timer i døgnet, og i felleskap er vi i stand til å levere/garantere 99.8% oppetid på løsninger levert og driftet av oss.
www.tafjordkonsern.no

Tafjord Marked

Microsoft

Syn-RG er registret partner av Microsoft. Vi utvikler primært på Microsof .Net plattform, og hoster våre løsninger på Microsofts serverløsninger.
www.microsoft.no

Microsoft

Felles tilbud

Syn-RG og våre partnere leverer ofte felles tilbud, og deltar i anbudskonkurranser sammen. Vi har lang fartstid sammen og er derfor i stand til å levere gode presise tilbud på de fleste prosjekter.
Sammen har vi bl.a. vunnet flere offentlige anbudsrunder på leveranser til interkommunale selskaper.