Om Syn-RG

Syn-RG ble etablert av Ole Chistian Synnes i 2006. Selskapet har siden starten fokusert på utvikling og drift av web- og e-handelsløsninger.

I starten var nettbutikken ThrottleStore.Com en del av virksomheten, men etter få år hadde dette vokst seg for stort til at det lot seg kombinere med konsulentvirksomhet. I dag er ThrottleStore.Com et eget aksjeselskap med egne ansatte, men Ole Christian har fortsatt en hånd på rattet, og gjør all daglig utvikling og markedsføring av nettbutikken. ThrottleStore.Com flyttes nå gradvis over til en ny plattform (Sitefinity CMS) og domenet HobbyEurope.Com.

Bred erfaring

Ole Christian har arbeidet med webutvikling siden 1995. Han var en av de aller første som hadde internett som levebrød på Sunnmøre. I 1996 var han en av etablererne bak web design byrået Tang&Tare Digital Design AS. Dette selskapet gjorde seg bemerket nasjonalt, og vant bl.a. den aller første web design prisen i Norge noen sinne ("Kapital Datas Beste webside 1996 - Best design"). Tang&Tare arbeidet for en rekke store nasjonale selskaper som NRK, Coop, Acer Computers, Top Destinations, Aker Yards, Brunstad, m.f.

I 2001 skiftet Tang&Tare navn til Bragd Kommunikasjon AS, og tilbydte fullservice reklame og design løsninger til lokalt og nasjonalt næringsliv. Ole Christian hadde det faglige ansvaret for web- og teknologi løsninger i Bragd Kommunikasjon.

I Bragd arbeidet Ole Christian for en rekke spennende bedrifter, som Jets, Optimar, Brunstad, Hjellegjerde, Stordal Møbler, Alu-Rehab, Classic Norway, +++.

Spisskompetanse på e-handel

Ole Christian forlot Bragd og startet Syn-RG i 2006. I starten gikk mye at tiden til å bygge opp nettbutikken ThrottleStore.Com som selger radiostyrte hobbyartikler til inn og utland. Gjennom dette arbeidet har han vært hands-on utvikling av netthandel både teknisk, faglig og markedsmessig. Den første versjonen av nettbutikken ble kodet fra bunnen av. I skrivende stund flyttes handelsløsningen over på Sitefinity CMS eCommerce plattformen.

Gjennom utvikling og drift av ThrottleStore.Com har Ole Christian tilegnet seg høy kompetanse på søkemotorsoptimalisering, e-post markedsføring, bannerannonsering, markesføring via sosiale medier, integrasjon mot betalingsløsinger (DIBS, PayEx, Klarna, PayPal, m.fl.), integrasjon mot frakberegning og ERP, osv.

Lengst erfaring med Sitefinity CMS i Norge

Ole Christian jobbet med løsninger fra Telerik allerede tilbake i 2001. Telerik er leverandøren bak Sitefinity CMS. Rundt 2003 så den første versjonen av Sitefinity CMS lyset, og Bragd gjorde flere løsninger på denne plattformen. Siden 2006 har Ole Christian hovedsaklig arbeidet med løsninger på Sitefinity.

De siste årene har Syn-RG blant annet levert løsninger til Optimar, Odim, Maritime Partner, Søre Sunnmøre Reinhaldsverk, Ålesundregionens Interkommunale Miljøselskap, Matnorge.no, Nordenfjeldske Energi, for å nevne noen.

Ole Christian Synnes

Hands-on fra ide til ferdig prosjekt

Syn-RG følger hele prosjektet fra ide til konsept til wireframes, via design, til ferdig programmert og kodet løsning. Dette kvalitetssikrer løsningen fra a til å, ved at prosjektets forretningsmessige aspekter blir forstått og ivaretatt gjennom hele prosjektet.

Kort-CV Ole Chr. Synnes

  • 2006-t.d.d. Konsulent Syn-RG
  • 2001-2006 Fagansvarlig Internett/Multimedia Bragd Kommunikasjon AS
  • 1996-2001 Daglig leder Tang&Tare AS
  • 1995-1996 Hotellbooking ansvarlig Unic Data AS
  • 1991-1995 Markedssjef Hotel Scandinavie
  • 1989-1991 Markedssjef Radio 1 Ålesund

Kontakt oss for tilbud!

E-post oc@syn-rg.no
Telefon: 21 39 67 22

Vi har meget konkurransedyktige priser!